Disclaimer

DISCLAIMER

Deze website bevat informatie over de aangeboden producten van Schiphol Taxi Ticket en de geleverde diensten van Schiphol Taxi Ticket.
Schiphol Taxi Ticket behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze website.

 

Beperking aansprakelijkheid

Schiphol Taxi Ticket besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Schiphol Taxi Ticket is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.
U kunt aan de inhoud van deze website geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Schiphol Taxi Ticket een fout of onjuistheid in deze website zo snel mogelijk herstellen.
Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

 

Auteursrecht

Deze website, het ontwerp, de tekst, logo’s en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Schiphol Taxi Ticket. Zonder schriftelijke toestemming van Schiphol Taxi Ticket is het niet toegestaan materiaal van deze website te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

Schiphol Taxi Ticket aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacybeleid.

 

Kvk-nummer

Schiphol Taxi Ticket is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met KvK-nummer 66069378.

error: Content is protected !!