Soort vervoer

SOORT VERVOER

Een Mercedes Benz straalt professionaliteit uit, daarom bestaat het wagenpark van Schiphol Taxi Ticket uit Mercedessen. Met ons wagenpark bieden wij de klanten extra comfort en betrouwbaarheid aan. De taxi’s voldoen aan de wettelijke gestelde eisen voor personenvervoer op de weg en doordat ze altijd op tijd worden onderhouden, bieden wij onze klanten veilig vervoer van en naar de vliegvelden.

Vervoer voor Particulieren

Gaat u met familie, kennissen of vrienden op vakantie dan kunt u heel makkelijk uw taxi reserveren bij Schiphol Taxi Ticket. U kunt uw taxi telefonisch of online via onze website reserveren. Indien u online uw taxi reserveert kunt u heel makkelijk uw rit met iDEAL betalen.
Procedure ophalen van Schiphol: 45 minuten na landingstijd staat de chauffeur op u te wachten bij Vertrekhal 3 uitgangsdeur C.

Extra ophaaladressen

Gaat u met meerdere gezinnen of vrienden op vakantie en wilt u allemaal vanaf uw eigen adres opgehaald worden, dan is dat geen probleem voor Schiphol Taxi Ticket. Voor het rijden naar meerdere ophaaladressen wordt er wel een extra toeslag voor gerekend, wilt u weten hoeveel de extra kosten bedragen dan kunt u een offerte aanvragen.

Veel bagage met een station of taxibusje

Heeft u veel bagage en past het niet in een luxe sedan taxi dan hebben wij ook ruime Mercedes Benz stationwagens. Hier passen makkelijk 6 koffers in. Heeft ski’s, een kinderwagen, een rollator of surfplanken bij u of juist alleen veel koffers dan kunt u bij Schiphol Taxi Ticket kiezen uit ruime taxibusjes. Bent u met een groot gezelschap en wilt u gezellig samen naar Schiphol, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In principe bent u zelfs goedkoper met ons uit dan met de trein! Mocht er iemand bij u in de buurt ook opgehaald/afgezet moeten worden, dan bestaat er een mogelijkheid dat uw rit wordt gecombineerd.

Vervoer voor Zakelijke klanten

Moet u vanwege uw werk veel op reis en wilt u op tijd opgehaald worden, dan bent u bij Schiphol Taxi Ticket de beste keus. Reserveer uw taxi online via onze website en betaal uw rit met iDEAL, de rest doen wij voor u. Wij zorgen ervoor dat u op tijd wordt opgehaald, wij monitoren uw vlucht op vertragingen en indien u alleen maar handbagage heeft zorgen wij ervoor dat er 15 minuten na landingstijd een chauffeur voor u klaar staat.
Procedure ophalen van Schiphol: 15 minuten na landingstijd (alleen als u handbagage heeft) staat de chauffeur op u te wachten bij Vertrekhal 3 uitgangsdeur C.

Bereikbaarheid en reserveren

Schiphol Taxi Ticket is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch te bereiken. U kunt online uw taxi boeken op onze website en als u kiest om met iDEAL te betalen dan bent u zelfs nog goedkoper uit. U kunt in de taxi contant of met een credit card (€ 5 credit card kosten) afrekenen.

error: Content is protected !!